Ana Menu
Sepet

Fide ve Tohum RSS Feed

Bu kategoride fide nasıl üretilir dikim tavsiyeleri tohumdan nasıl ekim yapılır ve daha birçok bilgiye ulaşabilirsiniz

23 Eki Karpuz Gübreleme Nasıl Yapılır
0 669
Karpuz üretimi için gübrelemenin önemli bir adım olduğu doğrudur. Gübreleme, bitkilerin sağlıklı büyümesi ve verimli meyve üretimi için gerekli olan b..
23 Eki Karpuz Üretimi Nasıl Olur ?
mustafa 0 540
Karpuz üretimi için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir:1. Toprak Hazırlığı: İyi drene edilmiş ve verimli toprak, karpuz yetiştirmek için ideal..
23 Eki Lahana ekimi nasıl yapılır?
mustafa 0 552
Lahana tohumlarının ekim zamanı, bölgenizin iklimine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Genellikle ilkbaharda başlar, ancak uzun ve sıcak geçen yaz..
18 Eki Aşılı Domates Fidesi
0 494
| Başlık                                | Alt Başlık                                       ||---------------------------------------|-----------------..
18 Eki Aşılı Fide Nedir, Nasıl Üretilir
mustafa 0 351
1. Giriş2. Aşılı Fide Nedir?3. Aşılama Nasıl Yapılır?4. Aşılı Fide Çeşitleri ve Avantajları5. Aşılı Fide Yetiştirme Süreci6. Aşılı Fide Nasıl Seçilir?..
21 Eyl Thrips ve Beyaz Sinek’te Gözlem& İzlemenin Önemi
mustafa 0 2163
Beyaz sinek ve thripsler, direkt olarak bitki üzerinde beslenerek, bir çok mahsule ekonomik açıdan ciddi zararlar vermektedir.Beyaz sinek ve thripsler..
05 Ara Neden Aşılı Karpuz Fidesi
0 2486
Soğuk hava ve toprak koşullarına tolerans sağlar. Daha önce karpuz veya kavun yetiştiriciliği yapılmış topraklarda aynı arazide her yıl ekim yapma ol..
15 Kas Fide ve Tohum Ekim Dikim Tablosu
mustafa 3 10968
Resimi Büyütmek için Tıklayın ..
16 Eki Fideler Damlamanın Neresinde Olması Lazım (Video)
mustafa 0 3880
Fide dikimi yaparken dikkat edilmesi gereken bir konu fidelerin damlama ya olan mesafesi tüm detaylı bilgiye videomuzdan ulaşabilirsiniz mühendis arka..
16 Eki Fide Nasıl Dikilir, Doğru Dikim Nasıl Olur
mustafa 0 11974
Domates, salatalık, kabak, biber ve aklınıza gelebilecek bir çok sebze fidesi aynı şekilde dikilmektedir. Bunların tek farkı kendi zamanlarında, mevsi..
Gösterilen: 1 ile 10 arası, toplam: 10 (1 Sayfa)